Workshops

Djembe school Doun-Doun verzorgt workshops voor groepen vanaf 8 personen.

Zoekt u een passende activiteit in het kader van uw bedrijfsfeest of teambuilding dag dan is een djembe workshop uitermate geschikt. Een djembe workshop vergt behoorlijk wat concentratie en samenspel maar dan zult u ook versteld staan van het behaalde resultaat.

Bent u op zoek naar een leuke invulling voor uw familie dag of heeft u een vrijgezellenfeest of vriendendag te organiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is toegankelijk en gezellig om samen muziek te maken.

Ook basis – en middelbare scholen tonen steeds meer interesse in djembe workshops, het zij voor de leerlingen maar ook voor de leerkrachten.

Kinderen kunnen vanaf 9 jaar deelnemen aan de workshop.

Er staan hier geen prijzen vermeld omdat het een en ander afhankelijk is van de duur van de workshop, van het aantal personen en waar de workshop plaats vindt. U kunt naar onze locatie in Boxmeer komen maar het is uiteraard ook mogelijk dat wij naar uw locatie komen.

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Anita Gayet via de mail: info@doun-doun.nl of pak de telefoon: 0485-572359

Een workshop bij Doun-Doun staat voor; kwaliteit, professionaliteit, gezelligheid en een onverwacht muzikaal resultaat.