Ervaringen docent

Pat Gayet

Pat Gayet docent djembe school doun-doun.

Pat en Anita Gayet hebben in 1998 djembe school Doun-Doun opgericht en sinds dien runnen ze samen met nog steeds met enorm veel plezier deze djembe school. Anita zorgt voor de organisatie en de  PR en Pat is de docent. Pat verzorgt de wekelijkse reguliere lessen als ook de vele workshops voor leerlingen van  andere djembe scholen, maar ook voor particulieren en bedrijven. Daarnaast heeft hij regelmatig projecten lopen voor leerlingen van basis en middelbaar onderwijs als ook voor bestaande muziek bands.

Pat wordt door leerlingen en Grootmeesters geprezen om zijn enorme kennis van de West-afrikaanse percussie muziek en hun achtergrond. Hij geeft op gedegen, professionele wijze onderricht en weet als geen ander de muziek over te dragen op een begrijpelijke, leuke manier. Hij is gedreven en gepassioneerd. Pat  weet zijn enthousiasme voor deze muziek dan ook feilloos over te brengen wat dan ook snel  tot een meeslepend muzikaal eindresultaat leidt.

De passie die Anita en Pat hebben voor hun djembe school wordt dan ook al jaren vertaald in een succes volle onderneming. Djembe school Doun-Doun is inmiddels een begrip en behoort tot de meest professionele, bekendste djembe scholen van Nederland.