Djembe school

 

Djembe spelen en beleven!

Een djembe is meer dan alleen een instrument. Het is een kennismaking met West-Afrikaanse tradities en culturen. Een kennismaking die pas echt tot haar recht komt bij Djembe school Doun-Doun. Doun-Doun is hét adres voor alles wat met de beleving van de djembe te maken heeft: djembe– en doun-dounlessen, verkoop en reparatie van djembes en dounsets, presentaties, concerten en zomerstages.

foto-locatie3

Djembe lessen

In onze school leert u pas echt wat de djembe zo uniek maakt. Onze docenten beschikken niet alleen over vergaande kennis van West-Afrikaanse percussiemuziek, maar spelen bovendien als echte professionals. Onder hun aansprekende en bezielende leiding leert u de vaardigheden, tradities en technieken rondom het bespelen van de djembe en de doun-doun. De omgeving is daarbij van grote invloed. Bovendien is er altijd een geschikte lesgroep voor u. Of u nu een beginnende of vergevorderde speler bent!

foto-locatie4

Workshop

U kunt bij Djembe school Doun-Doun ook terecht voor leuke, gezellige en inspirerende workshops. Uw hele bedrijf of familie ontdekt op unieke wijze wat het bespelen van een djembé zo leuk maakt. Doun-Doun verzorgt een compleet programma waarbij uiteraard ook een drankje hoort. In onze locatie of op uw locatie: een workshop van Djembe school Doun-Doun is altijd een leerzame en aanstekelijke, maar vooral gezellige ervaring!

DSC05655

De wereld van de djembe

Natuurlijk helpt Doun-Doun u graag bij het vinden van de juiste djembe.Ook verkopen wij djembes en doun-douns van uitstekende kwaliteit.  En ook voor de reparatie van uw djembé bent u bij Doun-Doun aan het juiste adres. En zoekt u inspiratie of bent u geïnteresseerd in de wereld van de djembe?